Вести

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ ПРИСУСТВОВАО САСТАНКУ ОО СНС АПАТИН

ОО СНС Апатин је са задовољством угостио високог функционера, потпредседника Главног одбора Српске напредне странке Владимира Орлића. Ова посета је била од изузетног значаја састанку општинског одбора и донела је важне разговоре и перспективе о актуелним политичким темама, циљевима и стратегијама.
Током састанка, присутни су имали прилику поставити питања и дискутовати о питањима од важности за нашу локалну заједницу, као и за државу у целини. Ова интерактивна сесија омогућила је отворену размену мишљења и идеја, подстичући конструктивну дебату.
 
ОО СНС Апатин изражава искрену захвалност потпредседнику Главног одбора Српске напредне странке Владимиру Орлићу на посети и времену које је посветио нашој организацији. Његово присуство је допринело богатом дијалогу о политичким темама од важности за нашу заједницу.
“Овај састанак је још један корак ка јачању наше политичке организације и њеном ангажману у решавању кључних питања друштва. Настављамо да радимо заједно, мотивисани циљевима које смо поставили, и остајемо посвећени унапређењу живота свих грађана”, рекао је председник ОО СНС Апатин Милан Шкрбић.
 
Потпредседник Главног одбора СНС-а је похвалио организацију и досадашњи рад ОО СНС Апатин, истакавши важност и значај предстојећих избора.
„Пред нама су изузетно важни избори. Иза нас су велика дела, километри путева, новоотворене фабрике, изграђене болнице… Србија чврсто стоји на својим ногама, а неки би то да униште и да наставе са личним богаћењем, где су стали пре десет година. Наша је обавеза према грађанима, а и према себи самима, да наставимо путем просперитета наше земље. Будите међу својим суграђанима и разговарајте са њима, Србија не сме да стане“, поручио је Владимир Орлић.