Вести

ТЕРЕН ЗА БАСКЕТ У ЕСОВИМА ПОНОВО У ФУНКЦИЈИ

У кампањи за изборе 2016. године, ОО СНС Апатин је често грађанима скретао пажњу на запуштене спортске терене којих је тада било како по школама, тако и по деловима града где су се млади некада радо окупљали како би се бавили спортским активностим. Управо из тих разлога, спортски терени су врло често били„на мети“ радних акција које су имале за циљ да се терени доведу у употребљиво стање, па су тако реновирани спортски терени у Свилојеву, Сонти, Пригревици и Апатину.

Један такав терен који је потпуно био запуштен, доведен је у функционално стање почетком априла 2016 године. Ради се о терену за баскет који се налази између стамбених зграда С-5 и С-5 запад. Ових дана смо приметили да је на поменутом терену откинут кош, те да су линије избледеле а коров је почео да га прекрива на појединим деловима.

Све то је било разлог да се активисти ОО СНС Апатин окупе још једном на овом месту и терен врате у стање употребљивости. Тридесетак активиста је овог петка поподне очистило комплетан терен од корова, исцртане су нове линије и постављен нови обруч са мрежицом.

 

                                                                                             ОО СНС Апатин