Вести

СО АПАТИН ИЗАБРАЛА НОВО ОПШТИНСКО РУКОВОДСТВО

Скупштина општине Апатин изабрала је на данашњој конститутивној седници ново руководство. За председницу општине изабрана је Дубравка Кораћ из Српске напредне странке. Њен заменик у наредном мандату ће бити Радован Ђукић из СНС. За председника СО Апатин изабран је Милан Шкрбић, такође из СНС. За ново руководство гласало је 27 од 29 апатинских одборника.

Српска напредна странка тако је потврдила одличан резултат са јунских избора, када је листа „Александар Вучић – За нашу децу“ освојила 61% гласова у Апатину.

У првом обраћању, нова председница општине потврдила је досадашњи развојни курс, у коме су у претходном мандату општинске власти СНС реализовани значајни инфраструктурни пројекти, попут реновирања путне, канализационе и водоводне мреже, реконструкције Дома здравља у Апатину, изградње јаслица, реновирања вртића у селима апатинске општине, као и неколико отворених фабричких погона у области текстилне, обућарске и хемијске индустрије.

Кључно усмерење новог руководства биће економија и запошљавање, у складу са порукама које је председник Александар Вучић упутио у прошлогодишњој посети Апатину, када је дао чврсту подршку даљем привредном расту апатинске општине. Потврда његових речи дошла је пре неколико месеци, када је у посети нашој општини премијерка Ана Брнабић обишла новопокренуту производњу у апатинском бродоградилишту, наглашавајући посвећеност Српске напредне странке економском развоју Апатина и околине.

Тим Српске напредне странке који ће водити општину Апатин у наредном периоду истакао је да чврсто верује у још боље резултате у долазећем мандату, те истакао да ће грађани за четири године бити поносни постигнутим.  Апатински СНС такође је упутио подршку председнику Александру Вучићу и изразио уверење да ће успешно водити Србију кроз долазеће изазове на унутрашњем и међународном плану.

 

                                                       ОО СНС Апатин