Вести

ШАПИЋ: УЛАЗАК СПАС-А У СНС КОРИСТ ЗА СТРАНКУ И ЗА СРБИЈУ

Нови потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић изјавио је да ће од уласка Српски патриотски савез у Српску напредну странку имати користи и странка и Србија, али и да очекује да ће Српска напредна странка утицати да и он буде још бољи у свом раду.
Шапић је захвалио на указаном поверењу и истакао да ће се потрудити колико год буде могао да Српска напредна странка буде побољшана уласком Српског патриотског савеза, као и да својим радом то оправда.
"Мислим да је Српска напредна странка једина организација која је схватила да постоји због Србије, а не да Србија постоји због ње и то не сме никада да се заборави", поручио је Шапић након седнице Главног одбора странке.
Захвалио је на избору на место потпредседника Главног одбора странке СНС-а истичући да је свестан велике одговорности коју та функција носи у тако великој политичкој организацији као што је Српска напредна странка, за вођење земље и друштва.
"Сваки успех наше земље, свако ново радно место и сваки квалитетнији економски развој је успех и организације којој припадам. Не сме обрнуто да буде и мислим да су људи свесни тога", додао је Шапић.
Каже да Српска напредна странка постоји већ око 13 година и да је имала своју генезу и мењала се од тада.
Шапић је цитирао Черчила наводећи његову реченицу, да ако неко жели стално да буде исти да мора онда увек да се мења.
Шапић је нагласио да то значи да ако желимо да будемо конкурентни и стално да идемо напред да морамо стално да "ажурирамо", односно радимо на себи.
"Никада не треба да заборавимо да смо овде због нашег народа и земље и интереса друштва за које радимо. Хвала Главном одбору и свим људима из странке који су нам указали поверење. Покушаћу то да оправдам својим радом и верујем да ће наше друштво то да осети и да ћемо ми као организација бити још бољи, ефикаснији и квалитетнији, као и да ће корист од тога имати наша земља", навео је Шапић.