Вести

РЕНОВИРАН СПОРТСКИ ТЕРЕН У ЈОШ ЈЕДНОМ ДЕЛУ ГРАДА

Радне акције које су у претходном периоду организовали активисти ОО СНС Апатин, веома често су имали за циљ реновирење спортских терена. Захваљујући томе, обновљени су терени за спорт и разоноду у Свилојеву, Пригревици, Сонти, те потпуно обновљен један такав и на крају улице Јуке Колака у Апатину.

Јучерашњом радном акцијом, обновљен је један мали спортски комплекс код апатинског водоторња. Наиме, на терен који је био неприступачан за одбојку услед ширења крошње дрвета које се налази уз њега, ова врста спорта није могла да се одиграва како би требало. Стубови који су се налазили тик уз терен су уклоњени, крошња дрвета је уређена, а на терен су постављени мали голови и заштитна ограда иза гола. На кошаркашком терену је офарбана конструкција, а наредних дана ће се монтирати нове табле са обручима на њу.

Недалеко од спортских терена, налазе се справе за дечију игру, те су у склопу ове радне акције исте офарбана, а покошена трава око терена покупљена у гомиле како би била спремна за одвоз. Уз терене су постављене клупе и канте за смеће.

ОО СНС Апатин се захваљује свим својим активистима који годинама које су иза нас чини све како би што више оваквих и сличних локација учинили бољим и лепшим за нашу децу.

                                                                                        ОО СНС Апатин