Вести

ОБЕЛЕЖЕН РОЂЕНДАН СТРАНКЕ У НОВИМ ПРОСТОРИЈАМА У СОНТИ

Чланови и симпатизери ОО СНС Апатин, обележили су данас рођендан странке у новоотвореним просторијама у Сонти, а присутнима се обратио председник ОО СНС Апатин Милан Шкрбић.
“Даме и господо, чланови и пријатељи наше драгоцене политичке организације,
Данас се окупљамо како бисмо обележили посебан тренутак - рођендан наше странке. То је дан када се сећамо нашег оснивања, наших постигнућа и онога што смо заједно постигли. То је такође прилика да размислимо о будућности и о томе како ћемо наставити да градимо нашу заједницу.
Када смо се придружили овој организацији, вероватно смо то учинили из различитих разлога. Можда смо то учинили због својих уверења, страсти или жеље да унапредимо наше друштво. Без обзира на разлоге, сви ми овде данас делимо заједнички циљ - да се боримо за бољу будућност.
Током протекле године, заједно смо постигли много. Радили смо на кампањама, организовали догађаје, ангажовали се у заједници и утицали на политичке одлуке. Наша организација је постала глас за промене и ослонац за многе људе.
Али, није време да се задовољимо постигнутим. Српска напредна странка и даље има много тога да понуди. Имамо нове пројекте и иницијативе које желимо да спроведемо. Има још много проблема које желимо да решимо и позитивних промена које желимо да остваримо. Зато је важно да наставимо да радимо заједно, да будемо јединствени и страствени у нашој преданости.
Данас је дан за славље, али такође је и дан за понос и инспирацију. Испуњени смо захвалношћу према свима вама који сте овде данас и свима који су допринели нашем успеху. Испуњени смо надом за будућност и спремношћу да се суочимо са свим изазовима који долазе.
Хвала свима вама што сте део ове посебне заједнице. Нека наша политичка организација и даље буде глас промена, снага за добро, и место где се остварују позитивне промене. Срећан рођендан свима”, поручио је Шкрбић.
Након обраћања Шкрбића, уприличен је коктел за све присутне, за шта су средства обезбеђена од прилога чланова и симпатизера странке.