Вести

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ СВЕТЕ ПЕТКЕ У СВИМ МЕСНИМ ОДБОРИМА ОО СНС АПАТИН

ОО СНС Апатин, у духу традиције и заједништва, са поносом обележава Свету Петку као симбол нашег наслеђа, идентитета и јединства.
Света Петка има дубоке корене у нашој култури и историји и представља време за заједништво и рефлексију. Ово је прилика да се сетимо наших вредности, циљева и оних који су пре нас радили на изградњи боље будућности.
У оквиру обележавања Свете Петке, Српска напредна странка препознаје важност солидарности и сарадње међу својим члановима и са широм заједницом, зато је данас једнако славе и Сонта и Пригревица и Купусина и Свилојево, као и Апатин. Света Петка нас подсећа да је заједнички рад кључ успеха, како у политичком животу, тако и у свим другим аспектима наших живота.
Ово је такође време да се захвалимо свим нашим члановима, присталицама и партнерима који су допринели нашем заједничком циљу. Без ваше подршке и преданости, наша организација не би могла да постигне оно што јесте данас.
 
У наредном периоду, Српска напредна странка ће наставити са радом на остваривању наших политичких циљева, промоцији вредности које нас покрећу и служби нашим заједницама.
Желимо свима који славе Свету Петку да имају срећно и благословљено обележавање, у кругу породице и пријатеља.
 
Хвала вам на подршци и заједништву.
С поштовањем,
ОО СНС Апатин