Вести

МИЛАН ШКРБИЋ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС АПАТИН

У просторијама ОО СНС Апатин, вечерас је на Другој Изборној скупштини Милан Шкрбић изабран за председника апатинског Општинског одбора СНС-а. Делегати Општинског одбора, једногласно су на скупштини изабрали човека који их је предводио у претходном периоду као повереник, и који најбоље зна да уједини Општински одбор како би и у будућности заједно следили политику која је нашу Србију променила на боље, а коју спроводи председник Александар Вучић.
 
 
Шкрбић се у свом обраћању захвалио присутнима на подршци и истакао да му је велика част што ће апатински Општински одбор предводити и у наредном периоду.
 
 

 

„Синергија младости и искуства у времену које је иза нас функционисала је тако да је странка расла и укрупњавала се. Желим да и у времену и искушењима која нас чекају у наредном периоду слога и јединство буду најважнији и на томе ћу инсистирати као председник странке, јер само тако можемо одржати политику стабилности и континуитета добрих дела у нашој општини, као и да пружимо безрезервну подршку Српској напредној странци и председнику Александру Вучићу“, поручио је председник ОО СНС Апатин Милан Шкрбић.