Саопштења

САОПШТЕЊЕ ПОВЕРЕНИKА ОО СНС АПАТИН

ПОШТОВАНИ ГРАЂАНИ,

 

Сведоци смо ужасавајућих  догађаја у Београду, Новом Саду и осталим градовима Србије, од стране мржњом отрованих! Организовано дивљаштво фашиста, десничара, глобалиста, демократа, националиста и сепаратиста, дириговано из централа неких моћних сила и страних агентура а све у циљу дестабилизације Србије и слабљења наше преговарачке позиције у предстојећем дијалогу Београд – Приштина, урушавања наше економске стабилности, спречавање директних страних инвестиција и отварања нових радних места. 

Докле више с обојеним револуцијама. Докле ће стране амбасаде и стране службе да нас блате, уништавају и хушкају једне на друге. Потпуно је јасно да су ови вандалски и кукавички напади политички конструисани и да представљају дирекну последицу позива Нога, Ђиласа и осталих из Савеза за Србију код којих је лудило евидентно пустило веома дубоко корење, који су насилним упадом у Народну скупштину покушали да изведу државни удар. Можда би тим дивљацима било лакше да заиста знају шта хоће!?

Наша земља је демократски уређена држава, а наше руководство се бира на изборима, папиром и оловком а не дивљаштвом, нередима и насиљем на улици. 21. јуна народ Србије је јасно и гласно рекао ДА политици председника Александра Вучића, Влади Републике Србије и Српској Напредној Странки, који нас воде у боље сутра и граде  безбедну и пристојну будућност нашој деци! 

Апсолутна подршка председнку Александру Вучићу, и свим његовим сарадницима који воде државу Србију од велике већине Општине Апатин, што су и показали последњи избори. 

Предаја никада није била, нити ће бити опција за Србију.

Члан главног одбора СНС, повереник општинског одбора СНС Апатин и председник општине Апатин, Милан ШкрбићЖИВЕЛА СРБИЈА!!!