Саопштења

ЛАЖИ, СПЛЕТКАРЕЊА И ОБМАЊИВАЊЕ ЈАВНОСТИ ПУТЕМ ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА

Друштвене мреже су саставни део кампање ових, као и претходних избора.

Оно што је „интересантно“ јесте да се за предмет иживљавања непотписаних аутора готово по правилу узимају људи који најсавесније обављају свој посао и људи чији рад има „опипљив“ резултат. Очито да "писци" бавећи се овом врстом  прљаве пропаганде, мисле да се могу поново вратити на власт у Општини Апатин како би наставили са пљачком општинског буџета.

Претходних дана та прљава кампња се сводила на текстове о навнодним тешким болестима Преседника Општине, наводној умешаности у корупцију без иједног доказа, наводним шпекулацијама у пословању јавних предузећа. ОО Српске напредне странке Апатин се неће бавити демантовањем  различитих неболузних оптужби злурадих појединаца, који верују да ће својим измишљотинама обезбедити лични интерес.  Пустићемо их као и до сада да се угуше у сопственој мржњи и немоћи, а сво време и енергију  користићемо да бројним конкурсима привлачимо значајна средства у нашу општину и да наставимо са реализацијом пројеката.

Врата ОО СНС Апатин као и председника Општине Апатин су отворена за све грађане наше Општине, а састанци Mесних одбора су међу најмасовнијим у Србији. Позивамо све људе добре воље да нам се придруже у борби да од наше Општине направимо место за бољи живот свих нас који у њој живимо.

 

                                                                                                                                ОО СНС Апатин