Изјава за медије повереника ОО СНС Апатин Милана Шкрбића

Сви планови опозиције да без избора дођу на власт су пропали и преостало је једино да искреирају атмосферу линча и тако покушају физички да елиминишу Александра Вучића. У ту сврху користе и врло перфидне нападе на његову породицу како би покушали да га додатно ослабе и учине лакшом метом.

Атмосфера тог линча је политика тог бесрамног такозваног  Савеза за Србију, јер је насиље од првог дана основна идеја тих људи, пошто за друге идеје и памети свакако немају. Претње деци председника Републике показују да се ради о бескрупулозним људима без осећаја људскости и заслужују најоштрије осуде и јавни презир, најблаже речено.

Све што су досад показали грађанима Србије јесте насиље, огољена мржња и фашизам те  треба јасно рећи да су Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић, Сергеј Трифуновић, Мариника Тепић и сви остали који их подржавају генератори такве безумне политике.

Имамо  претње председнику Србије и СНС Александру Вучићу са насловних страна листова "Данас" и "НиН" на којима је он приказан као мета. Имамо Марка Бастаћа који буквално мучи свога венчаног кума. Драган Ђилас је у спрези са криминалом. Имамо фотографију на којој је он и његов шурак, осуђени нарко дилер. Сви врло добро знамо за Вука Јеремића и његове корупцинашке малверзације и баханалије са Патриком Хоом и Шеиком Тидијан Гадиом и тако даље… Бошко Обрадовић са горе поменутима упада у зграду РТСа, шири огољену мржњу на све стране. Носе тестере, вешала, позивају на крвопролиће,  прете и бију новинаре, жене... Људи, може ли горе!? Зар такви да нам воде државу!?? Такве индивидуе народ никада неће подржати и неће им дати глас на изборима.

Опозициони бојкот је само изговор за евидентан дебакл који би на изборима доживели. Сви су их видели на делу и знају шта могу од њих да очекују. Да Ђилас, како каже,  може да реши проблем економије, решио би  их док је био на власти. Он је тада решио само своје економске проблеме а за грађане га је било баш брига. Није тајна да на рачунима има преко 600 милиона евра.

Сведоци смо да опозиција покушава, да профитира на најтежем националном питању какво је Kосово и Метохија. Kада они помену питање Kосмета, то је врхунац цинизма, перфидности и безобразлука. Вук Јеремић је утемељивач независности Kосова, што Албанци истичу свуда и на сваком месту.   Драган Ђилас такође јер је тада био заједно с њим на власти и подржавао тадашње бламирање пред Међународним судом правде у Хагу, које има несагледиве последице по све нас. Раду Трајковић да не помињем, страшно… Данас одговорном и посвећеном спољном политиком имамо да је 17 држава повукло признање вештачке творевине на југу Србије.

Преко потребне реформе су нас сачувале сигурног банкрота до којег нас је довело жуто предузеће од 2000. до 2012. године. Данас одговорном и посвећеном политиком имамо стабилне финансије, раст БДП, здраве темеље за улив страног капитала, инвестиција којих је сваким даном све више и више. Отварају се нове фабрике које нам доносе нова радна места. Погледајте Војску Србије која је систематским уништавањем до 2012. била пред распуштањем,  али онда је дошао препород: Српски војник је данас УГЛЕДАН И МОЋАН.

Председник Вучић константно, даноноћно ради на томе да на сваки начин обезбеди мир и стабилност, а да се при томе сачувају највиталнији национални и државни интереси. Да се спаси све што се спасити може.

Грађани наше земље сваким даном све више верују председнику Вучићу, посвећеној и одговорној политици коју он води, јер виде да несебично ради за њих и да је отворио више фабрика, путева, школа, болница него сви заједно пре њега. Захваљујући њему Србија стоји раме уз раме са светом а врата су нам свуда широм отворена. Погледајте само извенредну сарадњу са земљама Европске Уније, погледајте сарадњу са Русијом и Kином, са целим светом. Никада искренија и просперитетнија на обострана задовољства.

Србија је у октобру имала рекордну стопу привредног раста од пет одсто, како је наш председник рекао "Прелиминарно је то на 4,6 одсто, али је званично пет одсто”. Србија иде ка укупних четири одсто на годишњем нивоу, што ће нас сврстати у ред европских земаља с највишим растом, а свакако ће бити с највишим растом на Западном Балкану. Такав економски раст ће за грађане значити да ће земља имати више путева, болница, домова здравља, више уређених, модерних вртића, паркова, веће плате и пензије, бољи животни стандард и безбедну будућност.

Повереник ОО СНС Апатин

Милан Шкрбић