Вести

ПОТПРЕДСЕДНИК СНС ИГОР МИРОВИЋ ПОСЕТИО СОНТУ И АПАТИН

У петак 25.3.2016 године, Апатин је посетио још један високи функционер СНС. Овога пута, био је то потпредседник странке, Игор Мировић

Да је у плану Напредњака да пољопривреда буде један од приоритета у реформисању  Општине Апатин након избора, говори и чињеница да је посета пољопривредном газдинству и разговор са сонћанским пољопривредницима била први корак Мировићеве посете.

Након Сонте, у друштву кандидата ОО СНС Апатин за председника Општине Апатин Радивојем Секулићем и повереником ОО СНС Апатин Илијом Бурсаћем, Мировић је обишао и акцију Уније Пензионера и Уније младих у центру града. Млади и стари су организовали јединствени турнир у шаху. Прелеп дан им је ишао у прилог, па су шаховске фигуре константно биле у покрету. Победници су били сви учесници који су искористили овако леп дан.

Док су се играчи надмудривали својим стратегијама, Мировић је разговара са Апатинцима. Рекао је да је Србија сада стабилна земља, а да су пре оснивања СНС владали анархија и хаос. Додао је да су избори прилика да се настави са победничким програмом, који је пун истине и који ће наставити да доноси резултате.

Пренео је грађанима да на Апатин рачуна и Нови Сад и Београд, али да ће исто тако и Апатин моћи да очекује подршку. Објаснио је да су потребни конкретни пројекти, а посебно у пољопривреди, која мора од шансе да постане извор прихода. Овоме је посвећен и ОО СНС Апатин, чији је кандидат рекао да припреме за изборе трају већ годину дана, да је утврђено шта није добро и шта недостаје, те да ће се посветити променама.

Слике можете погледати ОВДЕ

 ОО СНС Апатин