Вести

ЗАЈЕДНИЧКА АКЦИЈА НАПРЕДЊАКА И КОМШИЛУКА ИЗ ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА

Слоган СНС уједињени можемо све, остварен је на делу у Апатину. Уз врло мало средстава, а много воље и рада, још један крај у Апатину је добио спортске терене.


Зимус, док смо радили акцију од врата до врата, упознали смо Ђорђа Пoповића. Човека који не припада ни једној странци, а жели да уради нешто за свој крај. Обраћао се каже и спортском савезу и месној заједници, али нико није хтео да му помогне. Мајстор Ђоко је направио справе уз помоћ комшија, требала је помоћ да се терен заравна и да се помогне да се справе поставе на своје место.


Да се терен заравна побринули су се багери фирме Џими комерц из Пригревице. Велико хвала и од комшилука и од нас за тај гест! На нама је остало да се песак распореди једнако по терену за одбојку. Фудбалски терен смо прво преграбили, очистили га од корова који је преостао и камења, а затим посадили нову траву. За то време, друга екипа је фарбала голове, стубове који ће држати одбојкашку мрежу и кош.


Стубове за одбојку, голове и постоље за кош смо на крају залили бетоном. Остао је финиш, а њега остављамо за који дан када се бетон стегне. Тада постављамо кош и мреже на голове и за одбојку.


Посебно и велико хвала свим комшиницама на уштипцима, крофнама и кафи. Наравно и једно браво за кувара Брку за војнички пасуљ који нам је свима дао енергију да посао успешно приведемо крају.


Уједињени заиста можемо све, Апатин је победио!

Слике можете погледати ОВДЕ

ОО СНС Апатин