Вести

Представљање програма за Туризам на шеталишту крај Дунава

Након што је стручној јавности презентован Програм за развој туризма општине Апатин, у недељу 03. априла је, уз подршку Уније младих, представљен и свим заинтересованим грађанима који су тог поподнева шетали Дунавом.

Акција је осмишљена тако да је грађанима путем информативног паноа представљено пет основних циљева које ће ОО СНС Апатин спровести како би побољшао стање у локалном туризму.

Кроз разговор са грађанима на исти пано уврштене су и њихове идеје, које ће Савет свакако размотрити и у складу са плановима унети у програм. Паралелно са озбиљним темама и проблемима о којима смо разговарали са пролазницима, одржавао се и кратки квиз забавног карактера где су пролазници имали прилику да освоје симболичне награде (сувенире Апатина) одговарајући на питања везана за апатинске туристичке атракције и  манифестације.


Цео догађај имао је и музичку подршку са два Ди-џеја, који су доприносили атмосфери својим наступом. За сам крај програма, када је сунце зашло за Дунав, учесници акције пустили су лампионе жеља у нади да  за Апатин долази неко боље време.


Слике можете погледати ОВДЕ

Уједињени можемо све -  Србија побеђује!