Вести

НАПРЕДЊАЦИ ОЧИСТИЛИ ДЕЛОВЕ ГРАДА ОД ЛИШЋА

Још један леп јесењи дан је послужио као инспирација члановима ОО СНС Апатин да се организују и окупе у заједничкој акцији. Циљ је био јасан, лишће које нам одлазећа јесен оставља у нашем граду требало је почистити и уклонити.

Акција је рађена уз консултацију са ЈКП Наш дом, па је на различитим локацијама у граду преко деведесет активиста странке, очистило  око 20.000 м2 површине града. Поред чишћења лишћа, активисти странке су очистили и скулптуру Капија младих на градском шеталишту од плаката и огласа који су је ружили.

Паралелно са акцијом уређења града, формиран је и штанд код „Максија“ на ком су грађани могли да разговарају са функционерима странке који данас воде нашу Општину.

Отвореност према грађанима је нешто што је било предизборно обећање Напредњака у кампањи, а управо то је  овом акцијом и потврђено. Данас на једном месту поред великог броја активиста који се брину за изглед нашег града имамо и директоре јавних предузећа и општинске функционере који су спремни да одговоре на свако питање својих суграђана.

Фотографије можете погледати овде

 

 

                                                                                                                                                             ОО СНС Апатин